Repülőtéri transzferek Budapest Ferihegy-, Bécs Schwechat-, Sármellék Fly Balaton repülőterek és Siófok között taxi, minibusz, autóbusz kategóriákban. Budapest - Siófok taxi transzfer: 30.000 Ft. --------- Siófok Önt is várja! Kiadó ház, kiadó nyaraló, kiadó apartman - siófoki, Balaton közeli, belvárosi magánszállások közvetlenül a tulajdonostól kiadók.

Transzfer információk - gyakran ismételt kérdések


  *Az alábbiakban szeretnénk Önöket néhány fontos információval ellátni, a gyakran ismételt kérdésekre választ adni a siófoki repülőtéri transzferekkel és intercity transzferekkel kapcsolatban!

 • - Repülőtéri transzfer: Repülőtérről az úticélig, vagy kiindulási pontból repülőtérig történő egyirányú szállítás. Vállalkozásunk kizárólag egyedi transzferek bonyolítását végzi taxi (4 fö utas), minibusz-taxi (8 fö utas), minibusz (18 fö utas), autóbusz (49 fö utas) járműkategóriákban. Valamennyi transzfer esetén az utasok számához igazodó járműkategóriának megfelelő transzfer járművet biztosítunk. Vállalkozásunk rendszeresen végez Budapest Ferihegy Repülőtér - Siófok, Sármellék Fly Balaton Repülőtér - Siófok valamint Bécs Schwechat Reptér - Siófok között intercity transzfereket taxi, minibusz, autóbusz kategóriákban. Természetesen ezen városokon kívül is biztosítunk ilyen transzfer szolgáltatást.

 • - Intercity Transzfer: Két település közötti egyirányú szállítás. Vállalkozásunk rendszeresen végez Budapest - Siófok, valamint Bécs - Siófok között intercity transzfereket taxi, minibusz, autóbusz kategóriákban. Természetesen ezen városokon kívül is biztosítunk ilyen transzfer szolgáltatást.

 • - Gyüjtőtranszfer: Vállalkozásunk nem működtet ilyen transzfereket! Az ilyen transzferek esetén egymás számára ismeretlen emberek utaznak egyazon járműben, eltérő időpontokban indulnak és érkeznek repülőgépeik. Gyakran hosszadalmas várakozás előzi meg az indulást és az úticélt csak felesleges kitérőkkel, többszöri utasfelvétellel, illetve kiszállásokkal érik el. Előfordulhatnak kellemetlen helyzetek, elkeveredhetnek a csomagok.

 • - Mely repülőterekre vagy repülőterekről biztosítunk transzfereket?
  Repülőtéri Transzferek Budapest Ferihegy, Fly Balaton Repülőtér Sármellék (Hévíz), Bécs (Schwechat), Pozsony (M. R. Štefánik Airport Bratislava), taxi (4+1), minibusz (8+1), minibusz (18+1), autóbusz (49+1) kategóriákban.

 • - Mely városok között biztosítunk transzfereket?
  Természetesen nem csak Siófok - Budapest, Bécs között teljesítünk intercity, vagy repülőtéri transzfereket. Szolgáltatásainkat elsö sorban Bécs, Budapest és Magyarország települései, valamint a szomszédos országok nagyvárosai között ajánljuk, kiemelten üzleti célú utazóknak, üzletembereknek és turistáknak. A teljesség igénye nélkül néhány példa: Magyarországi nagyvárosok, ipari centrumok: Budapest, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Pécs, Győr, Székesfehérvár, Veszprém, Kaposvár, Zalaegerszeg, Sopron, Eger, Szolnok stb.) Frekventált hazai üdülőhelyek: Budapest és környéke, Dunakanyar (Esztergom, Visegrád stb.), Balaton (Siófok, Tihany, Balatonfüred, Keszthely, Hévíz stb ). Külföldi városok, repülőterek: Bécs, Graz, Klagenfurt, Salzburg, Innsbruck, Linz, Pozsony (Bratislava), Prága, Brno, Varsó, München, Berlin, Stuttgart, Ulm, Köln, Bonn, Dortmund, Frankfurt, Kolozsvár, Marosvásárhely, Brassó, Bukarest, Belgrád stb.

 • - Repülőtéri transzferek árai: Egyedi utazás esetén is lehetőségük van fix áras repülőtéri transzfer igénybevételére. Amennyiben az Önök által keresett település nem szerepel az ártáblázatban, kérjen e-mailben ajánlatot! Árajánlatunk mindíg az együttutazók létszámának megfelelő járműkategóriára szól függetlenül az utasok életkorától és attól, hogy a gépkocsi tele van-e. A táblázatokban szereplő árak nem minősülnek konkrét ajánlattételnek, kizárólag irányárak. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy speciális transzferek esetén a táblázatban megadott áraktól eltérő árakat adjunk konkrét ajánlatkérésre. A repülőtéri transzferek árait valamennyi járműkategóriában 25% ÁFA terheli. Ha késik repülőgépük, várunk Önökre külön díj felszámolása nélkül (1 órán túli késésen felül, amennyiben nem kapunk előzetesen értesítést a várható késésről, úgy a várakozás is díjköteles).

 • - Repülőtéri transzferekhez igénybe vehető járművek: taxi (4 fö utas), minibusz-taxi (8 fö utas), minibusz (18 fö utas), autóbusz (49 fö utas). Járműveink a mai kor követelményeihez igazodó, a kényelmi, esztétikai és bizonsági követelményeknek megfelelőek, légkondicionálóval felszerelt járművek. Valamennyi jármű rendelkezik a célba érést elősegítő műholdas navigációs készülékkel (GPS).

 • - Gépkocsivezetőink: Valamennyien tapasztalt, hivatásukat értő és szerető gépkocsivezetők. Sokan közülük idegen nyelveket is kiválóan beszélnek, a feledat elvégzéséhez szükséges szinten valamennyi kollégánk kommunikál különböző idegen nyelveken (angol, német, orosz, román, olasz, stb.). Az utakon előforduló forgalmi dugókról folyamatosan tájékoztatják egymást, ennek figyelembe vételével közelítik meg az úticélt.

 • - Hogyan és hol találják meg a transzferüket a repülőtéren? A gépkocsivezető névvel ellátott A4-es méretű táblával várja utasait a terminálban a találkozási pontnál. Amennyiben az Önök által megrendelt transzfert nem találják a megadott ponton, kérjük segítségért hívják a következő éjjel- nappal hívható telefonszámot! Siófok Taxi Transzfer: Telefon: +36 30 9366 966

 • - Amennyiben elvesztették csomagjukat vagy nem érkezett meg Önökkel együtt, kérjük a fenti telefonszámon értesítsék az Önökre várakozó kollégánkat, hogy megérkeztek. (Az elveszett poggyászal kapcsolatos ügyintézés gyakran 1-1.5 órát is igénybe vehet). Ellenkező esetben a gépkocsivezető feltételezheti, hogy Önök valami okból nem érkeztek meg és nem várja meg Önöket.

 • - Hogyan fizethetik a transzfert? A transzfer árát készpénzben, közvetlenül a sofőrnek kell fizetniük (szerződéses partnereinknek lehetőségük van átutalással fizetni)! Magyar Forinttal és EURO-val is lehet fizetni. Számlát a kifizetett szolgáltatásról a gépkocsivezető állít ki.

 • Hogyan kérhet ajánlatot repülőtéri transzferre?

  E-mail: siotaxi@siotaxi.hu

  Telefon: +36 30 9366 966

  Az Önök írásbeli ajánlatkérésére az ajánlatot a megadott e-mail címre továbbítjuk. Megrendelésük csak az ajánlatunk írásbeli visszaigazolása után válik részünkről elfogadottá. Kérjük a transzfer megbízható és pontos teljesítése érdekében az alábbi fontos adatokat mindenképpen közöljék az ajánlatkérésben!

 • Repülőtéri transzfer (repülőtér - település)
  - Név (esetleg cég-, vagy csoport név)
  - Létszám:
  - Repülőtér, terminál:
  - Dátum:
  - Repülőgép érkezés időpontja:
  - Járatszám:
  - Úticél, cím:
  - Egyéb kérés, információ (csomagok, gyermekülés stb) ajánlatkérés:-->

 • Repülőtéri transzfer (település - repülőtér)
  - Név (esetleg cég-, vagy csoport név)
  - Létszám:
  - Indulás cím:
  - Dátum:
  - Indulás időpontja:
  - Repülőtér, terminál:
  - Egyéb kérés, információ (csomagok, gyermekülés stb) ajánlatkérés:-->

 • Hotel transzfer (hotel - úticél)
  - Név (esetleg cég-, vagy csoport név)
  - Létszám:
  - Indulás (település és cím):
  - Indulás hotel (név, cím, szobaszám):
  - Dátum:
  - Indulás időpontja:
  - Úticél, cím:
  - Egyéb kérés, információ (csomagok, gyermekülés stb) ajánlatkérés:-->

 • Intercity transzfer (település - település)
  - Név (esetleg cég-, vagy csoport név)
  - Létszám:
  - Indulás (település és cím):
  - Úticél (település és cím):
  - Dátum:
  - Indulás időpontja:
  - Egyéb kérés, információ (csomagok, gyermekülés stb) ajánlatkérés:-->

  Járműkategóriák:

  Siofok Taxi Minibusz Transfer Service, Taxi: Mercedes E Klasse max. 4 fő utas
  Siofok Taxi Minibusz Transfer Service, Egyterű Taxi: Mercedes Viano Exclusive max. 6 fő
  Siofok Taxi Minibusz Transfer Service, Taxi: Mercedes Vito max. 8 fő
  Siofoki Taxi Minibusz Transfer Service, Taxi: Opel Zafira Egyterű Taxi max. 6 fő
  Siofok Taxi Minibusz Transfer Service, Busz: Mercedes Sprinter max. 18 - 20 fő
  Siofok Taxi Minibusz Transfer Service, Busz: Mercedes, Setra, Scania, MAN max. 48 - 50 fő utas